dsc_0012

Opruiming / gebruikte kijkers

Nieuwe afgeprijste kijkers of gebruikte kijkers

Leica Ultravid 8x50 HD-Plus

!

Kijker verkeerd in Nieuwstaat

De nieuwe Ultravid HD Plus kijkers bieden een lichttransmissie van maar liefst 92%. Dit wordt bereikt door het gebruik van nieuw ontworpen prisma’s van Schott HT glas en een nieuwe coating techniek (Plasma Coating), waardoor het beeld aanmerkelijk helderder en contrastrijker is geworden.

 In het vroegste ochtendlicht en in de schemer bieden deze kijkers sterk verbeterde prestaties, waardoor men onder de moeilijkste lichtomstandigheden details nog beter kan onderscheiden. De befaamde Leica Aquadura lens coating weert vuil en vocht af en rubber beklede behuizing biedt een stevige grip. De Leica Ultravid HD Plus 50 kijkers zijn leverbaar met een 8×, 10x en 12× vergroting en zijn te herkennen aan de rode gegraveerde HD aanduiding op de kijker.

Swarovski SLC 8x42 W B

!

Nieuwstaat (demo) en met complete verpakking

Met de Swarovski SLC 8x42 W B verrekijker kunt u uitstekend wild observeren in de schemering of slechte lichtomstandigheden. Het gewicht van 810 gram is goed verdeeld.

Leica duovid 8+12x42

!

Zeer nette gebruikte kijker incl, orgn. Leren Tas

Twee vergrotingen in één en dezelfde verrekijker zorgen voor unieke flexibiliteit in de observatie.

Een voordeel dat door geen andere premium verrekijker geboden wordt. De omschakeling tussen de twee vergrotingen gebeurt heel eenvoudig door middel van slechts twee handgreepjes. De reeds ingestelde dioptriewaarde blijft behouden dankzij de automatische dioptriecompensatie ADC.

Konus Verrekijker Giant 20x80

!
De Konus Giant 20x80 verrekijker is perfect voor het observeren van objecten die (extreem) ver bij u vandaan zijn. U kunt denken aan dieren, vogels, schepen, vliegtuigen en zelfs de maan en planeten.