Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Steiner & Borris kijkers

Mail of bel voor de prijs & levertijd van de Steiner kijker van uw keuze

Steiner Ranger Extreme 8x56

!

De Steiner Ranger Extreme 8x56 is een prachtige lichtsterke verrekijker met een vergroting van acht keer en een glasdiameter van maar liefst 56mm. De kijker is geschikt is voor allround gebruik in het algemeen en wildobservatie in het bijzonder

De behuizing is gemaakt van Makrolon, een polycarbonaat dat garant staat voor een zeer hoge schokbestendigheid. De behuizing is afgewerkt met een anti-slip rubberen NBR-bekleding die bestand is tegen olie, zuur en verwering.

 

Steiner Navigator Pro 7x50 Kompas Z2

!
De Steiner Navigator Pro 7x50 Kompass Z2 is een bijzonder lichtsterke watersportkijker met unieke eigenschappen.
 Deze hoogwaardige verrekijker combineert namelijk perfecte prestaties met een ingebouwd vloeistofkompas en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De tot 5 meter diepte waterdichte Navigator Pro 7x50 Kompass Z2 is daardoor een ideale navigatiekijker voor iedere watersporter.

Burris Montana 8x42

!

Dankzij hun precisie lens afwerking, zijn de verrekijkers uit de Montana lijn uitermate geschikt voor wildobservatie, zelfs onder wisselende omstandigheden.

Tas  beschadigd / daardoor nu € 249,00

De Montana 8x42 is een uitgebalanceerde allrounder, ideaal voor dagelijks gebruik en heeft een hoge pupiluittrede voor een hoge helderheid.

Burris Montana 10x42

!
De Montana 10x42 biedt topprestaties voor wildobservatie met op lange afstand en met met een hoge vergroting

Steiner Safari UltraSharp 10x26

!
Safari UltraSharp 10x26 "special edition"

Steiner Wildlife Pro 8x30

!
vernieuwde / verbeterde kijker met centrale scherpstelling

Steiner Wildlife Pro 8,5x26 Black

!
Ontworpen met een nieuw optiek en betere handelbaarheid. Klein, licht, robuust en extreem effectief. De ideale verrekijker voor de veeleisende buitensporter. Briljante en contrastrijke beelden maken observatie tot een memorabele ervaring.

Steiner Cobra 8x42

!