Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Steiner & Borris kijkers

Mail of bel voor de prijs & levertijd van de Steiner kijker van uw keuze

Steiner Ranger Extreme 8x56

!

De Steiner Ranger Extreme 8x56 is een prachtige lichtsterke verrekijker met een vergroting van acht keer en een glasdiameter van maar liefst 56mm. De kijker is geschikt is voor allround gebruik in het algemeen en wildobservatie in het bijzonder

De behuizing is gemaakt van Makrolon, een polycarbonaat dat garant staat voor een zeer hoge schokbestendigheid. De behuizing is afgewerkt met een anti-slip rubberen NBR-bekleding die bestand is tegen olie, zuur en verwering.

 

Burris Montana 8x42

!

Dankzij hun precisie lens afwerking, zijn de verrekijkers uit de Montana lijn uitermate geschikt voor wildobservatie, zelfs onder wisselende omstandigheden.

Tas  beschadigd / daardoor nu € 249,00

De Montana 8x42 is een uitgebalanceerde allrounder, ideaal voor dagelijks gebruik en heeft een hoge pupiluittrede voor een hoge helderheid.

Burris Montana 10x42

!
De Montana 10x42 biedt topprestaties voor wildobservatie met op lange afstand en met met een hoge vergroting

Steiner Safari UltraSharp 10x26

!
Safari UltraSharp 10x26 "special edition"

Steiner Wildlife Pro 8x30

!
vernieuwde / verbeterde kijker met centrale scherpstelling

Steiner Wildlife Pro 8,5x26 Black

!
Ontworpen met een nieuw optiek en betere handelbaarheid. Klein, licht, robuust en extreem effectief. De ideale verrekijker voor de veeleisende buitensporter. Briljante en contrastrijke beelden maken observatie tot een memorabele ervaring.

Steiner Wildlife XP 8x24

!
Deze serie bestaat uit drie kijkers met ieder specificaties die er niet om liegen: HD lenzen, ‘3D’ briljante beeldreproductie, Fast Close Focus voor snelle scherpstelling, stikstofdruk-vulling, drukwaterdicht tot 2 meter diep en ergonomische eyecups. Op ieder model wordt bovendien 30 jaar garantie geboden. De Wildlife XP verrekijkers zijn verkrijgbaar in de uitvoering 8x24, 10x26 en 10,5x28. Hiermee wordt aan recreatieve natuurgenieters een perfect en betaalbaar instrument geboden om van observeren een ware belevenis te maken.

steiner Wildlife 10x26

!
De 10x-vergroting brengt verre objecten dichterbij. Dit model is handig, licht en een zeer succesvolle combinatie van optische kracht en robuustheid, speciaal geschikt voor bergwandelaars of bergbeklimmers.De 10x-vergroting brengt verre objecten dichterbij. Dit model is handig, licht en een zeer succesvolle combinatie van optische kracht en robuustheid, speciaal geschikt voor bergwandelaars of bergbeklimmers.

Steiner Wildlife XP 10,5x28

!
Deze serie bestaat uit drie kijkers met ieder specificaties die er niet om liegen: HD lenzen, ‘3D’ briljante beeldreproductie, Fast Close Focus voor snelle scherpstelling, stikstofdruk-vulling, drukwaterdicht tot 2 meter diep en ergonomische eyecups. Op ieder model wordt bovendien 30 jaar garantie geboden. De Wildlife XP verrekijkers zijn verkrijgbaar in de uitvoering 8x24, 10x26 en 10,5x28. Hiermee wordt aan recreatieve natuurgenieters een perfect en betaalbaar instrument geboden om van observeren een ware belevenis te maken

Steiner Cobra 8x42

!

Steiner Cobra 10x42

!

Steiner Navigator Pro 7x50

!
De Steiner Navigator Pro 7x50 is een bijzonder lichtsterke watersportkijker met diverse unieke eigenschappen.
Deze hoogwaardige verrekijker combineert namelijk uitstekende prestaties met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. De tot 5 meter diepte waterdichte Navigator Pro 7x50 is daardoor een ideale kijker voor iedere watersporter