Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

watersport kijkers

Bresser Topas Binocom 7x50

!

Bresser Topas Binocom 7x50 verrekijker -WATERPROOF-

met compas

De hoogwaardige Bresser Topas Binocom 7x50 Porro prisma kijker is een prachtige waterdichte verrekijker die specifiek ontworpen is voor de nautische/watersport markt. Met een 7x vergroting is deze ideaal om boeien, andere schepen en bruggen op te zoeken, zelfs gedurende storm wanneer het normaal moeilijk is om een verrekijker stabiel te houden

Steiner Navigator Pro 7x50 Kompas Z2

!
De Steiner Navigator Pro 7x50 Kompass Z2 is een bijzonder lichtsterke watersportkijker met unieke eigenschappen.
 Deze hoogwaardige verrekijker combineert namelijk perfecte prestaties met een ingebouwd vloeistofkompas en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De tot 5 meter diepte waterdichte Navigator Pro 7x50 Kompass Z2 is daardoor een ideale navigatiekijker voor iedere watersporter.

Gambit Retro 7x50

!
Deze stoere en zeer gunstig geprijsde kijker is uitstekend ergonomisch gevormd en heeft een volledige coating van prisma's en lenzen.

Bresser Nautic 8x42 FMC Mono Verrekijker -WATERPROOF

!
De Bresser Nautic 8x42 Mono Porro verrekijker beschikt over een grote hoeveelheid aan interessante kenmerken voor outdoor / watersport gebruik.

Runner 7x50 FF

!

RUNNER II

7X50 FF

Bynolyt Searanger II 7x50 Met Kompas

!
De combinatie verrekijker met geïntegreerd kompas en ingebouwde hoogte/afstandsschaal maakt de Searanger tot een navigatie instrument bij uitstek.